Izrada web stranica

Porast - Poslovni Rast

izrada web stranica

Izrada web stranica koje rade!

Luka Milardović, vlasnik

Znam da želiš vidjeti kako tvoj posao raste i postaje još uspješniji nego što je sada. Da bi to bilo tako, potrebna je izrada web stranica sa strategijom i planom (fokus na poslovanje i poslovne potrebe pri izradi plana) koja će ti pomoći da pokreneš svoje poslovanje naprijed. Problem je u tome što tvoja trenutna web stranica možda neće puno pomoći u razvoju tvog poslovanja zbog čega se možda osjećaš frustrirano, i to s pravom jer si za izradu web stranica dao svoj teško zarađeni novac.

Vjerujem da bi web stranica trebala biti koristan alat koji pomaže tvom poslovanju da raste, osigurava ti idealne klijente, rješava probleme i postiže željene rezultate, a ne da bude gubitak tvog novca i vremena. Razumijem da takva situacija, gdje izrada web stranica nije donjela nikakve rezultate, može biti iritantna i frustrirajuća. Zbog toga sam se specijalizirao za pristup “posao na prvom mjestu”. Izrada web stranica po tom principu fokusira se na rješavanje problema, a ne samo na dizajn.  Npr, može biti da ti neki repetetivni procesi oduzimaju puno vremena. U tom slučaju ćemo naći načina da ih se automatizira, tako da to vrijeme možeš uložiti u korisnije poslovne aktivnosti. Drugi tip problema može biti vezan za prodaju, tj. prihode i u tome slučaju prilagodit ćemo strategiju rješavanju tog problema. Izrada web stranica i odgovarajuće strategije uvelike ovisi o trenutnoj poslovnoj situaciji i potrebama, tako da je pristup vrlo individualan i prilagođen trenutnoj poslovnoj situaciji.  Takav pristup omogućuje mi da ti pomognem da imaš web stranicu koja će napraviti razliku u tvom poslovanju.

Evo kako to ide:

  • Odaberi termin za kratki BESPLATNI razgovor, da shvatim čime se firma bavi i što se trenutno događa. Ako mislim da mogu pomoći, dogovorit ćemo termin za detaljniji razgovor.
  • Drugi razgovor obično traje od 30-60 min. To mi omogućava da saznam sve o tvom poslovanju i shvatim koja rješenja su najpotrebnija i najbolja za tvoju trenutnu situaciju. Na temelju toga mogu napraviti ponudu.
  • Sljedeći korak je na tebi, potvrda da idemo dalje. Nakon toga mogu krenuti u detaljnu izradu strategije za tvoj web i izradu web stranica. To obično traje 4-6 tjedana i jednom kada je sve gotovo puštamo web stranicu u promet.

Odaberi sada termin za BESPLATNI razgovor, tako da možeš prestati ostavljati novac konkurenciji i početi razvijati svoj posao.  Ostvari rezultate koje želiš!

Rezerviraj BESPLATNE konzultacije

Djeluj odmah, nemoj tratiti vrijeme i novac na web stranice koje ne rade ništa za tvoju firmu!

Kako unaprijediti poslovanje pomoću web stranice?

Ispunite obrazac i nakon što stisnete “Pošalji” biti ćete preusmjereni na Youtube video s puno korisnih savjeta i informacija o tome kako unaprijediti poslovanje pomoću web stranice.

Sve to možete odmah primjeniti i uskoro vidjeti mjerljivu razliku. Zato djelujte odmah, ispunite obrazac i pogledajte video!